بهترین روش بادمجان کبابی
تاریخ : سه شنبه 31 فروردين 1400
نویسنده : فردین فروغی

بادمجان کبابی یکی از خوشمزه ترین غذا های شمالی است که می توانید این غذای خوشمزه را همراه با برنج و یا با نان سرو کنید. تهیه این غذا آسان است و با رعایت یک سری نکات شما می توانید یک بادمجان کبابی بسیار خوشمزه در منزل تهیه کنید فقط در نظر داشته باشید در هنگام خرید بادمجان آنهایی را انتخاب کنید که سفت باشند و وقتی آنها را فشار می دهیم فرو نرود، پوست بادمجان براق باشد و وزن بادمجان باید مقداری سنگین باشد.

بادمجان کبابی

مواد اولیه بادمجان کبابی:


    بادمجان ۴ عدد
    گردو له شده ۱ لیوان
    پیاز ۱ عدد
    سیر ۳ حبه
    گوجه ۳ عدد
    سبزیجات معطر ۴ ق غذا خوری
    رب انار ۱ ق غذا خوری
    رب آلوچه ۱ ق غذا خوری
    رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
    گلپر و نمک و فلفل به مقدار لازم

برای تهیه بادمجان کبابی اماده از لینک زیر اقدام کنید.

https://begirbepaz.com/product/grilled-eggplant/

طرز تهیه بادمجان کبابی

۱. اولین روش و سنتی‌ترین روش کباب کردن بادمجان روی ذغال است؛ منقل را آماده کنید و ذغال‌ها را آتش بزنید تا گداخته شوند سپس سطح زغال‌ها را صاف کنید تا فضا برای گذاشتن بادمجان‌ها فراهم شود.

۲. بادمجان‌ها را با روغن مایع چرب کنید و به سیخ بکشید و مطابق شکل روی منقل قرار دهید.

۳. سپس بادمجان‌ها را روی ذغال نگه دارید تا یک سمت گداخته شود و پوست بادمجان جمع شده و ترک بخورد.

۴. سیخ را بچرخانید تا تمام قسمت‌ها کباب شده و برشته شوند.

۵. بعد از کباب شدن بادمجان‌ها سیخ‌ها را از روی منقل بردارید و داخل ظرفی بگذارید تا بادمجان‌ها سرد شوند، سپس آنها را از سیخ جدا کرده و پوست بکنید.

۶. می‌توانید بادمجان‌ها را به سیخ نکشید و مستقیما روی ذغال بگذارید ولی در هنگام برگرداندن و کباب کردن تمام قسمت‌ها دقت کنید که دستتان نسوزد.

۷. برای کبابی کردن بادمجان در فر بادمجان‌ها را با روغن چرب کنید و روی صفحه فر بچینید و فر را با حرارت بالا روشن کنید.

۸. در انتهای کباب شدن بادمجان‌ها گریل را هم روشن کنید تا به کبابی شدن کمک بیشتری بکند.

۹. ساده‌ترین روش برای تهیه بادمجان کبابی استفاده از گاز است؛ بادمجان‌ها را چرب کنید و روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا کباب شوند.

۱۰. در این روش حتما هود را روشن کنید. می‌توانید از توری مخصوص زیر قابلمه استقاده کنید در این صورت زمان طولانی‌تر خواهد شد ولی کثیفی گاز کمتر می‌شود.

۱۱. بادمجان‌های کبابی را نباید داغ پوست کند، باید در دمای محیط خنک شوند تا پوست رویه که نازک و برشته شده است به راحتی جدا شود.

۱۲. بادمجان‌ها را می‌توانید ساطوری کنید و در کیسه نایلونی بدون نفوذ هوا در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه بادمجان کبابی

نکات کلیدی تهیه بادمجان کبابی

– در این غذا، هم می توانید بادمجان بدون پوست استفاده کرد. و هم بدون پوست این بخش کاملا سلیقه ای است. همچنین می توان از بادمجان دلمه ای برای تهیه این غذا استفاده کرد.

– برای اینکه اسراف نکرده باشید، بخش داخلی بادمجان را که خالی کرده اید، همراه مواد میانی تفت دهید.

-اگر دوست دارید می توانید به مواد میانی گوجه خرد شده هم اضافه کنید. در این صورت پس از تفت دادن گردو  وگوجه را اضافه کنید و زمانی که آب آن کشیده شد باقی مراحل را پیش ببرید. همچنین می توان تعدادی گوجه را حلقه و سرخ کرد و همراه بادمجان شکم پر سرو کرد.

– برای داشتن بادمجان کباب رژیمی می توانید بادمجان را در فر یا روی گاز کمی کباب کنید(آنقدر کباب نکنید که بادمجان له شود. بهتر است بادمجان کبابی کمی سفت باشد) و در انتها پس از پر کردن شکم بادمجان اجازه دهید بادمجان کمی بیشتر بپزد.

منبع:

https://life.irna.ir/news/83660008/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87

بگیر بپز




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
برچسب‌ها: بادمجان کبابی , اشپزی , طرز تهیه ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید